Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Hæftelse ved fejl og mangler i forbindelse med salg

Vi har sat vores andel til salg i Havnsø Kystpark 6 og har et spørgsmål til hvordan vi som andelshaver skal forholde os overfor fejl og mangler i andelen ved et salg, hvem hæfter overfor den kommende andelshaver? Der foreligger en byggesagkyndig rapport og en termografisk rapport som bekræfter de fejl og mangler vi har klaget over til henholdsvis byggeherre og andelsforening, men der er pt ikke nogen afklaring fra bestyrelsen hvorledes de vil / kan hjælpe os med disse fejl og mangler. Kampen om disse fejl og mangler har fået os til at opgive og vi har derfor valgt at sætte vores andelshus til salg, men rent juridisk er vi usikre hvordan vi står med et salg og disse fejl og mangler? Hvem hæfter? Hvem skal informere en evt. køber? Jeg glæder mig til at høre fra jer og såfremt det er muligt modtager jeg gerne råd hvordan man håndter en sag som denne og evt. nogen man kan tage ydereligere kontakt til for at få assistance.

Vores svar fra

For at kunne besvare dit spørgsmål, skal jeg læse andelsboligforeningen vedtægter. Hvis du sender mig vedtægterne, vil jeg meget gerne besvare dit spørgsmål.
Med venlig hilsen
Colliers Ejendomsadministration A/S
Carsten Volden
Codanhus – Gammel Kongevej 60 – 1850 Frederiksberg C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.