Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Gyldigt andelsbevis

Hej. Vi har købt en andelslejlighed d. 01-08-2006, men fik ikke noget andelsbevis, da det åbenbart ikke er afleveret til administrationen, vi har nu fået et nyt bevis, underskrevet af bestyrelsen pr. 1. februar 2007. Beløbet der står, at vi har indbetalt lyder på 101.000,00 det var prisen da lejligheden blev købt som førstegangs salg i 1993, lejlihedens pris vi har betalt, er idag 733.000,00 endvidere står der intet om, at det gamle andelsbevis er bortkommet, er vores andelsbevis fuldt gyldigt ?? mvh. Preben Olsen
Ejerforeningsnavn: A/B Sofienhøj
Navn: Preben Olsen

Vores svar fra

Kære Preben Olsen
Det er en fejl at det ikke fremgår af andelsbeviset, at det er udfærdiget til afløsning for det oprindelige bevis. Det er ol med det oprindelige beløb. I har formentlig en købsaftale underskrevet af jer , sælger og bestyrelsen og af denne fremgår den af jer betalte købesum. Jeg vurderer at beviset er gyldigt.

mvh
henning petersen
advokat
advodan hlsingør

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.