Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Gyldig dokumentation

Jeg får nu efter 7 års kamp understøttet mit badeværelse, så det -forhåbentligt – holder op med at synke og redder mig fra at skulle etablere nyt badeværelse. Det er muligt at arbejdet med den nye understøtning medfører nye skader på gulv og vægge. Ër det retsgyldig dokumentation, hvis jeg selv tager fotos af badeværelset inden arbejdet med understøtningen begynder, eller skal jeg bede den tilknyttede ingeniør om at gøre det, evt. Bolius eller LLO. Vi tegner enterpriceforsikring.

Vores svar fra

Du kan ikke forlade dig på, at din egen fotodokumentation kan lægges til grund ved en eventuel bevisbedømmelse af skader opstået i forbindelse med arbejdet.

Du sikrer dig bedst muligt, men ikke fuldstændigt, ved at spørge forsikringsselskabet og den udførende entreprenør om, hvordan I fællesskab kan lade fotodokumentation og en eventuel skriftlig stadebeskrivelse optage på forhånd, sådan at det kan lægges til ved en efterfølgende tvist. Der bør naturligvis laves en skriftlig aftale om, den foretagne dokumentation kan lægges til grund ved en eventuel efterfølgende tvist.

Såfremt du ønsker hjælp til denne konkrete sag eller andre opgaver, så kontakt mig for en uforpligtende snak på 59 43 44 45 eller kontakt ADVODANs kædekontor på kontakt@advodan.dk.

Vi gør opmærksom på, at yderligere behandling af sagen ikke er en del af den gratis rådgivning, og at der vil være honorar på en egentlig sagsbehandling

Andelsportal.dk har et landsdækkende samarbejde med ADVODAN og anbefaler kædens advokater til landets boligejere og boligforeninger.

Med venlig hilsen / Kind regards
ADVODAN HOLBÆK

Rasmus Brandt Jensen
Advokat / Attorney-at-law

ADVODAN | Kanalstræde 10 | DK-4300 Holbæk

ADVODAN | Falkoner Allé 1 | DK-2000 Frederiksberg
Tlf: +45 59 43 44 45 | Fax: +45 59 43 01 12

Email: rabj@advodan.dk | www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.