Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Gulvfliser i badeværelsegulv.

Den 1.10.06 købte lejerne boligkoplekset og andelsboligforeningen blev stiftet. Den lejlighed min datter beboede på det tidspunkt steg med 2000,00 kr. om måneden i husleje (vedtægtsbeslutning) hun måtte bytte sig til en anden bolig i og gjorde det. Den 1.8.07. Den gamle lejlighed som hun jo overtog som andelsbolig fra almindelig lejebolig blev ikke synet på det tidspunkt (2006). Den er nu synet inden salget for min datters regning og solgt. Indenfor 14 dages fristen har den nye køber gjort krav på et nyt badeværelsesgulv  fordi det er lagt forkert. Min datter har ikke gjort noget ved lejligheden da hun boede der fordi da hun flyttede ind var lejligheden “totalt moderniseret” af udlejerEr det rigtigt at min datter skal betale et nyt gulv?

Vores svar fra

Ulovlige eller mangelfulde bygningsinstallationer, der påviseligt er foretaget før andelsboligforeningens stiftelse af tidligere ejere af ejendommen, vil som udgangspunkt skulle afhjælpes af foreningen, med mindre andet fremgår af vedtægten, som du derfor bør kontrollere.

Foreningen kan herefter overveje at rette et mangelkrav mod den tidligere ejer af ejendommen.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.