Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Gulvafløb

Jeg købte min lejlighed af foreningen for 2 år siden, badeværelset er det oprindelige fra 1962, med støbejerns afløb, som er støbt ned i etageadskillelsen, jeg fik aldrig tilbudt en gennemgang af lejligheden, og har derfor aldrig gjort indsigelse over de mangler jeg har oplevet, men ved salget blev formanden og jeg enige om at køkkenet SKULLE udskiftes, men at badeværelset fungerede OK. Det gjorde det nu ikke, snart viste det sig at afløbet ikke kunne renses ordentligt, og nu er vandlåsen tæret, hvilket man kan se hos underboen. Jeg afventer tilbud fra VVS firmaer, men de siger alle at hele gulvafløbet skal skiftes, terrazzo brækkes op etc. I vedtægterne står der, at andelshaver har ansvaret for vandrette rør, men er det rimeligt at jeg hænger på denne regning ? Jeg har betalt tæt ved valuarens maksimal pris og skal badeværelset renoveres, kommer jeg til at have betalt mere end denne pris for lejligheden. 

Vores svar fra

 
 
Principielt kan du gå efter sælger vedr. det vandrette rør.
 
Pas på, der er 6 måneders forældelsesfrist fra du har opdaget fejlen.
 
Fristen brydes kun ved sagsanlæg.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
 
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.