Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Gulvafløb. Hvem betaler!

Jeg har netop solgt min andelslejlighed og har fået at vide at røret til gulvafløbet i mit bad skal udskiftes. Røret går fra mit badeværelse ned gennnem underboens lejlighed ud til hovedrøret. Afløbet er lavet engang i 60-70erne og foreningen siger det ikke er dem der har ansvaret for dette, da andelshaverne på dette tidspunkt selv skulle lave dette og som de siger, bygningen er ikke født med rørene. Spørgsmålet er! Hvem skal betale dette? Jeg har forståelsen af, at der er mig, hvorimod vvseren der har set på det, mener det er foreningen?
Ejerforeningsnavn: Isafjord
Navn: Maria Langøre

Vores svar fra

Kære Maria Langøre
I foreningens vedtægter vil du kunne se hvem der skal dække. Det normale er at foreningen dækker alle lodrette rør og andelshaver alle vandrette rør. Dette betyder at du skal dække fra installation til hovedfaldrør, men tjek lige vedtægterne.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.