Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Gulvafhøvling

Jeg er ved at købe en anden lejlighed i samme ejendom, som jeg bor i. Den nye lejlighed er blevet vurderet af vurderingsmand, og der er blevet skrevet 6000 kr på i gulvafhøvling som forbedring. Formanden havde forinden sagt, at gulvafhøvling kun kunne give nedslag. Så jeg vil gerne vide, da der står i vurderingsrapporten, at den er vurderet efter gældende ABF-regler, om der findes mulighed for køber at få det godkendt som forbedring? Det jeg kan læse på nettet, er at det er fradrag. I vedtægterne står der ikke noget specifikt ang. gulvafhøvling andet end, at de følger de gældende ABF-regler. Kan jeg stille noget op?

Vores svar fra

Således som jeg forstår spørgsmålet, så er det, om guldafhøvling er en forbedring eller ej. Det er min antagelse at der er tale om en forbedring. Det kan være, at der ikke står specifikt i vedtægterne om guldafhøvling, men måske om forbedringer af andelen, og det er så denne almindelige forbedring du må henvise til, at der er sket. Som situationen er, er det mit bedste råd til dig.

Venlig hilsen

Henning Julin, advokat
Dir: 96 31 33 25 Mobil: 40 20 24 49
E – mail:  hju@aalborg.advodan.dk  |  www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.