Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Gulv i badeværelse

I forbindelse med salg skulle der i henhold til vurderingen af lejligheden skiftes en knækket flise i badeværelsegulvet. Mureren der skulle udføre arbejdet fandt rustskade i betondæk-ket og indstillede arbejdet. Handlen er gen-nemført og ejendomsadministrationen har til- bageholdt 80000 kr. Jeg har nu fået brev om, at andelsforeningen vil dække halvdelen af skaden, som administrationen vurderer vil koste ca.40000 excl.moms. Ny fliselægning mener man er købers problem. Mit spørgsmål er, om reparation af betondæk og lægning af membran er en boligdel der helt hører under fællesudgifter, eller er det den enkelte andelshavers ansvar. På forhånd tak for svar.

Vores svar fra

Såfremt en andelshaver laver nyt badeværelse og dermed lægger nye fliser og ny membran så er det en forbedring. Dette betyder at der ikke er pligt til at gøre dette fra foreningens side. Det kan efter min mening løses på to måder. 1. foreningen udføre arbejdet og ved et senere salg får foreningen forbedringen. dette bevirker at andelshaver ikke i perioden kan ændre på sit badeværelse uden at købe foreningens forbedring. 2. andelshaver udføre arbejdet og ejer så selv forbedringen.

Håber I finder en løsning.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.