Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Godkendelse af regninger

Vi har netop opdaget at et bestyrelsesmedlem har fået malet sin altan på foreningens regning. Regningen er godkendt af hende samt to andre bestyr.medlemmer. Nu vil vi gerne se alle udgiftsbilag, men foreningens administrator siger at dette kun kan ske med bestyrelsens accept. Kan dette virkelig være rigtigt, når vi har mistanke om at det ikke er den eneste regninger der uretmæssigt er betalt? Det skal siges at bestyrelsen nok ikke ønsker at vi ser disse bilag.

Vores svar fra

Normalt er det kun foreningens bestyrelse, som har adgang til foreningens bilag. Administrator er dog forpligtet til at opbevare bilagene i mindst 5 år.

Hvis du vil have adgang til bilagene, så kan du enten vælge at lade dig vælge ind i bestyrelsen på næste generalforsamling eller du kan sende et brev til revisor og forespørge om udgiften er afholdt i overensstemmelse med foreningens vedtægter.

Revisors opgave er nemlig at sikre, at bestyrelse og administrator varetager deres opgaver i henhold til bl.a. foreningens vedtægter.

Jeg håber dette besvarer dit spørgsmål. Har du yderligere eller uddybende spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Venlig hilsen

Carsten Volden
Afdelingsdirektør

Direkte +45 58 58 37 72 | Mobil +45 40 84 43 33
Telefon +45 70 23 00 78 | Fax +45 70 23 00 41
cvo@colliers.dk

Colliers Ejendomsadministration A/S
Codanhus, Gammel Kongevej 60, 5. sal, 1850 Frederiksberg C
www.ceadm.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.