Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Godkendelse af badeværelse

Jeg har oplevet problemer med salg af min lejl. tilbage i Februar måned. Da jeg skulle flytte ud skulle der laves et VVS eftersyn. Dette kunne ikke laves færdigt da der ikke lå nogle godkendelse af badeværelset som var blevet sat i stand af en tidligere ejer for flere år tilbage. I samarbejde med en VVS’er fik jeg ordnet papirer og godkendelse af badeværelset af Frederiksberg Kommune. Dette har alt i alt kostet mig ca. 3000 ,-. Mit spørgsmål er om det er rimeligt at det er mig der skal betale for det, selvom det ikke er mig der har lavet badeværelset i sin tid ?? Burde andelsforeningen samt deres administration ikke have styr på at der lå en godkendelse på badeværelset dengang det blev bygget ?

Vores svar fra

Hvis du skal have et beløb for individuelle forbedringer, må du kunne dokumentere, at forbedringerne af badeværelset er lovlige.

Tilsvarende kan du forvente, at de forbedringer, som du betalte for, var lovlige. Der er således basis for en nedsættelse af den pris, som du betalte. Om andelsboligforeningen har et ansvar overfor dig afhænger af den viden, som andelsboligforeningen havde på daværende tidspunkt. Hvis foreningen vidste, at der var sket en ulovlig ombygning og alligevel udbetalte hele købesummen til sælger, kan foreningen have pådraget sig et ansvar.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.