Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Gentagende fugt skader

Min kæreste og jeg er lige flyttet fra en lejlighed til denne, der kom svamp i den anden lejlighed, nu er der så kommet store fugt/svamp skader i den nye. er der nogle steder jeg kan få hjælp, jeg tror det kommer nede fra kælderen.

Vores svar fra

Der kan være mange forklaringer på, at der opstår skimmelvækst i en lejlighed. Dels kan der komme fugt udefra enten fra utætheder i klimaskærmen, eller i form af opstigende grundfugt. Dels kan fugten stamme fra brugen af lejligheden i form af transpiration fra planter, dyr og mennesker, fugtudvikling fra bad og madlavning m.v.

Når I har haft problemet i den lejlighed, som I er flyttet fra, og nu får det igen, vil jeg opfordre jer til at se på jeres egen adfærd. Hvis I har mange potteplanter og/eller mange husdyr, så prøv at skære lidt ned på antallet. Hvis dette ikke er tilfældet, så prøv at lufte grundigt ud mindst to gange om dagen, og helst om morgenen, når I har været i bad, og om aftenen, når I er færdige med at lave mad og vaske op.

Hvis I har møbler stående op ad ydervæggene, så ryk dem lidt ind i rummene.

Hvis dette ikke hjælper, så skal I tage fat i viceværten, som kan iværksætte en undersøgelse af bygningen.

_____________________________

Med venlig hilsen

Flemming Eibye
Eibye & Holmsgaard A/S

Tlf.: 3297 0107 / fax: 3297 0137

E-mail: fei@eibyeogholmsgaard.dk www.eibyeogholmsgaard.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.