Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Generelt vedr. sanktion mod andelshaver?

Spørgsmål: Hej. Hvis man har en beboer i andelsboligforeningen, som opfører sig uacceptabelt og uden hensyntagen til de øvrige beboere, skal bestyrelsen naturligvis rette henvendelse til den pågældende og bede om at det ophører. Men hvis problemerne fortsætter, har man (bestyrelsen/generalforsamlingen), nogen form for sanktioner eller indgreb der kan foretages overfor den pågældende andelshaver? Hvis pågældende f.eks. heller aldrig deltager i fælles arbejdsdage og lign. hvor ejendommen vedligeholdes, er der så nogen mulighed for at påtale dette? Venlig hilsen Jesper
 
 

Vores svar fra

Kære Jesper
 
I jeres vedtægter står “spillereglerne” for jeres forening. Der vil også stå i hvilke tilfælde foreningen har mulighed for at ekskludere en andelshaver og hvilke andre sanktioner der er overfor andelshaneverne.
 
Håber dette kan hjælpe dig videre ellers er du velkommen til igen at kontakte mig.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.