Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Generalforsamling

I forb. med formandens beretning havde jeg forskellige indsigelser og meget relevante spørgsmål. Foreningens kasseerer afbrød med bemærkning om, at det er en lille forening, der bare skal køre stille og roligt derudad og at han er fuldstændig ligeglad med love og regler, og han gider ikke høre mere på det bavl og pladder. Dirigenten skred ikke ind overfor kassererens udfald, og det medførte, at jeg bad om at få ført til referat, at selvom jeg havde flere bemærkninger til beretningen og til resten af generalforsamlingen, ville jeg efter kassererens udfald mod mig ikke udtale mig mere. Da de øvrige bestyrelsesmedlemmer forholdt sig tavse og derfor hverken afviste eller tiltrådte kassererens holdning til de love og regler, vi er underkastet, vil jeg gerne have at vide, om det betyder, at hele bestyrelsen hæfter for det bestyrelsesansvar, der meget vel kan blive følgen af, at man åbenbart bevidst overtræder lovgivning, regler og vedtægter.
Foreningsnavn: Juvelparken
Navn: Vagn Pedersen

Vores svar fra

Kære Vagn Pedersen
Det korte men meget præcise svar på dit spørgsmål er et rungende ja. Den der tier samtykker.
mvh
henning petersen
advokat
advodan helsingør.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.