Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Generalforsamling uden regnskab

Min bestyrelse har indkaldt til generalforsamling uden at medsende et regnskab. regnskabet er først kommet i dag 7 dag før den fastsatte dato for generalforsamling. I følge andelsboligforeningens vedtægter står der at regnskabet skal medsendes sammen med indkaldelse til generalforsamling. Jeg mener at indkaldelsen til generalforsamlingen er i strid med vedtægterne, og at der bør afholdes en ny generalforsamling? Hvad mener i?

Vores svar fra

Hvis vedtægten foreskriver, at regnskabet skal sendes ud sammen med indkaldelsen til regnskabet, vil en indsigelse på generalforsamlingen indebære, at generalforsamlingen ikke kan afholdes. Dette er dog kun, hvis der rent faktisk gøres indsigelse. Andelshavere, der overvejer at gøre indsigelser, bør i den forbindelse tage i betragtning, om den sene udsendelse af regnskabet rent faktisk har haft nogen betydning.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.