Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Generalforsamling

Hvis der ved mødets start på en ekstraordinær generalforsamling er et flertal for at få punktet ‘Eventuelt’ på dagsordenen, er der så noget til hinder for at dette kan opfyldes? Foreningen har ‘normalvedtægt’.

Vores svar fra

På en ekstraordinær generalforsamling vil der udelukkende kunne behandles de punkter, der står i indkaldelsen, idet punktet “eventuelt” aldrig bør medtages på en ekstraordinære generalforsamling. En undtagelse hertil er, såfremt samtlige andelshavere er mødt op og alle er enige om at behandle et punkt, der ikke fremgår af indkaldelsen.

Måtte der være punkter, som i øvrigt ville have været egnet til at behandle under punktet “eventuelt”, er der dog ikke noget, der hindrer andelshaverne i diskutere emnet efter generalforsamlingens afslutning, idet man dog ikke kan træffe beslutninger med bindende virkning.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.