Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Generalforsamling?

Vi holdt igår den 12. april en generalforsamling i vores forening, jeg blev kontaktet af en af andelshaverne som spurgte hvornår mødet var ca tre timer før det startede. og jeg spurgte så Formanden om han kunne komme med, men der blev sagt nej. Mit spørgsmål går så på, kan man overhovedet tillade sig at udelukke en andelshaver fra en generalforsamling?? Og hvad kan vi evt. gøre nu?? Ny generalforsamling eller?? hvis der så skal inkaldes til ny eller såkaldt ekstra ordinær generalforsamling, må der så komme nye “forslag” med til denne?? Eks. Der er foreslået for sent til den igår afholdte generalforsamling at der må holdes husdyr i foreningen og der var en der protesterede imod forslaget og det blev derfor ikke taget op til afstemning. Men må det så komme som nyt forslag hvis der afholdes en ny generalforsamling???

Vores svar fra

Alle andelshavere har ret til at deltage på jeres andelsboligforenings generalforsamlinger. Alle andelshavere skal have tilsendt en indkaldelse og alle andelshavere har ret til at møde op på generalforsamlingen.

Kun ekskluderede andelshavere her ikke ret til at deltage.

Hvis disse regler ikke er blevet overholdt, er jeres generalforsamling ikke lovlig og der skal derfor afholdes en ny ordinær generalforsamling.

Hvis du har yderligere eller supplerende spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Venlig hilsen

Carsten Volden
Afdelingsdirektør

Direkte +45 58 58 37 72 | Mobil +45 40 84 43 33
Telefon +45 70 23 00 78 | Fax +45 70 23 00 41
cvo@colliers.dk

Colliers Ejendomsadministration A/S
Codanhus, Gammel Kongevej 60, 5. sal, 1850 Frederiksberg C
www.ceadm.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.