Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Gebyr ved overdragelse

Andelsboligforeningen benytter et administrationsselskab. I forbindelse med overdragelse af andelsbeviset har administrationsselskabet opkrævet et ekspediotiosgebyr på 375 kr. og et gebyr vedr forespørgsel hos Andelsboligbogen på kr. 175. Samtidig er der opkrævet et vedtægtsbestemt gebyr på 2000 kr. til andelsboligforeningen. Har administrationsselskabet nogen ret til de nævnte gebyrer? – eller burde de ikke være dækket af de 2000 kr. Samtidig kan nævnes at afregningen for overdragelsen er modtaget den 6.8. altså 5 uger efter overdragelsesdatoen.

Vores svar fra

De gebyrer du omtaler virker helt i orden. Jeg vil formode at disse gebyrer er aftalt.

Afregningen skal ske jvf. foreningens vedtægter samt vilkårne i den underskrevne overdragelsesaftale, så tjek vedtægter og aftale.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.