Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Gebyr for vurdering

Der er ved at blive indført en række forandringer i vor forening efter at et ny firma har overtaget administrationen af denne pr. 1.4.2008 Bestyrelsen vil tvinge os til at bruge en vurderingsmand (tidligere udførte bestyrelsen dette arbejde honorarfrit) som man nu som sælger skal betale for uden at dette har været vedtaget på generalforsamlingen. Kan bestyrelsen blot pålægge sælger sådan en vurderingsmand og et gebyr uden at det har været vedtaget på en generalforsamling ?

Vores svar fra

Det er faktisk et rigtigt godt spørgsmål. Du skriver ikke om vedtægterne omtaler problemet og fremgangsmåden, så jeg går udfra dette ikke er tilfældet.

Hvis det ikke er omtalt i vedtægter/vedtaget på anden måde på generalforsamling, mener jeg ikke bestyrelsen har pligt til at foretage dette arbejde. Det er faktisk er en god idé at lade arbejdet udføre af en professionel uvildig person.
Så konklusionen er, at jeg mener bestyrelsen godt kan bestemme dette.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.