Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Gaskomfur

Jeg er på nuværende tidspunkt ved at købe en andelsbolig. I denne bolig er der installeret et gammelt komfur som ikke er tilladt at bruge med den aktuelle installerede naturgas. Som indflytter har jeg ikke pligt til et medfølgende komfur eller tilskud til nyt? Da naturgassen blev installeret i ejendommen fik hver andelsboligindehaver et tilskud på 2500 til nyt komfur som understøttede gassen. Og de penge er jo naturligvis ikke blevet brugt til dette.. 

Vores svar fra

Der er noget, der kunne tyde på, at komfuret oprindeligt fulgte med andelsboligen og at det i foreningen er et krav, at der følger et komfur med ved andelsoverdragelser. Forudsat at dette er korrekt – hvilket du selv bør undersøge – vil komfuret skulle behandles som værende mangelfuldt, hvorfor der skal gives et nedslag i prisen………..2.500,00 er måske meget rimeligt!

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby

www.datea.dk
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.