Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Gasinstallation

Jeg har haft et læk på min gasinstallation, og har haft en mand ude fra Københavns E. Han konstaterede at min gasinstallation var ulovlig. Jeg bor i en andelsbolig, og vil høre om hvem der skal betale for at vvs´eren kommer ud og får forholdende i orden?

Vores svar fra

Hvem der skal betale for vedligeholdelse af gas-installationer i din lejlighed fremgår af foreningens vedtægter.

Normalt vil det være sådan, at de forsyningsrør (lodrette rør), som forbinder lejlighederne, skal andelsboligforeningen vedligeholde. De gas-rør som løber inde i lejligheden – normalt fra gas-måleren til dit komfur – skal du selv vedligeholde.

Men der kan være forskelle fra andelsboligforening til andelsboligforening, så du bliver nød til at læse det afsnit i jeres vedtægter, som omhandler andelshaverens vedligeholdelsespligt.

Jeg håber dette besvarer dit spørgsmål. Har du supplerende eller yderligere spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Venlig hilsen
Carsten Volden
Direktør
Direkte +45 58 58 37 72 | Mobil +45 40 84 43 33
Telefon +45 70 23 00 78 | Fax +45 70 23 00 41
cvo@colliers.dk
Colliers Ejendomsadministration A/S
Codanhus, Gammel Kongevej 60, 5. sal, 1850 Frederiksberg C
www.ceadm.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.