Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Garantbeviser

Hej Jeg sidder i bestyrelsen i andelsboligforeningen, og har et spørgsmål vedrørende garantbeviser i en sparekasse. Vi har købt garantbeviserne i tro om at det var en almindelig bankkonto. I vores vedtægter står der at vi har til formål at eje og administreres vores ejendom. Jeg mener derfor ikke banken må sælge os garantbeviser, da dette ikke går ind under vores formål. Er du enig i dette? Vi har efterfølgende haft problemer med at få frigivet vores garantbeviser, og vi mangler stadig et beløb. Har vi en god sag iforhold til at få udbetalt pengene?

Vores svar fra

Vi kender ikke aftalen, der er indgået omkring foreningens køb af garantbeviser eller rådgivning i samme forbindelse. Vi anbefaler, at forenignen kontakter pengeinstituttet og forelægger problemet. Hvis pengeinstituttet ikke vil ombytte garantbeviserne til kontant indestående, og foreningen vurderer, at den har fået forkert rådgivning, så kan sagen ankes til pengeinstitutankenævnet. 
 
Med venlig hilsen
Klaus Folmann
Erhvervsrådgiver
Direkte: 32 66 61 13

Erhvervsafdelingen
Amagerbrogade 25
2300  København S
Tlf.: 32 66 66 66
Fax: 32 57 96 66www.amagerbanken.dk 

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.