Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Gældfri andelsboligforening

Jeg er så hældig, at bo i en andelsboligforening, der om et par år forventer at være gældsfri. Jeg har siddet og søgt lidt frem og tilbage på nettet for at se hvilke muligheder vi så har, men det synes jeg ikke umiddelbart at jeg har været så heldig med. -Derfor sender jeg nu denne forespørgsel. Hvad er vores muligheder som forening når nu er er gældsfri?Er det muligt at lave ejendommene til ejerboliger, eller forbliver vi bare som en andelsboligforening med meget lav månelig husleje?-og hvad vil der i så fald ske med andelskronen?Håber i kan hjælpe mig med mit spørgsmål. Med Venlig Hilsen Michael Lund
Foreningsnavn: Andelsboligforeningen Mågebakken
Navn: Michael Lund

Vores svar fra

Kære Michael Lund
Jeg vil forslå at I tager en snak med jeres administrator og revisor om mulighederne. I vil forblive andelsboligforeningen med lav boligafgift og jeres andelskrone vil i takt med nedbringelse fa gælden stige, herefter vil den alene stige med værdistigningen.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.