Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Gælder en tilladelse kun for boligen, der er søgt på eller på alle i foreningen

Kan en bestyrelse give afslag på eksv. opsætning af underbeklædning (træloft) i carport eller opsætning af overdækning i forlængelse af skur til en andelshaver, når en tidligere bestyrelse har sagt ja til en anden? I bekræftende fald og en andelshaver har foretaget en sådan forandring, har bestyrelsens så kompetence til skriftligt at “true” pågældende andelshaver med: “Hvis ikke forandingen tilbageetableres omgående, vil bestyrelsen få arbejdet udført af håndværker på andelshaverens regning”.

Vores svar fra

Det er ikke givet oplysninger om hvad man rent faktisk må i foreningen. Du kan som andelshaver anmelde ændringer til bestyrelsen. De har så mulighed for at gøre indsigelse herimod. Umiddelbart binder en tidligere bestyrelses dispensationer ikke den nye bestyrelse. Det gælder kun den konkrete bolig.
Venlig hilsen
Klaus Falkenberg, advokat
Dir: 96 31 33 29
E-mail: mailto:klfa@aalborg.advodan.dk |  www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.