Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

På generalforsamlingen d. 29 – 03 – 2012, fik at vide af adm. at vi skulle have gæld, for at foreningen kunne bestå. Det synes jeg lyder mærkeligt. Foreningen er fra 1983 og andelslånet er betalt. Vi har optaget lån til gasfyr, nye døre og vinduer og efterisolering. Altsammen uden tilskud. Det har vi lavet med start i 2007. Nu er gælden ikke så stor så nu mente adm. at vi skulle i gang med nye tiltag, fordi vi skulle have gæld.

Vores svar fra

Det er ikke nemt at svare med så få oplysninger, men jeg prøver:

Efterhånden som foreningens gæld afvikles, stiger priserne på andele. De kan blive så store, at det kan blive svært at finde købere. Det kan være forklaringen.

Forklaringen kan også være, at boligafgiften ikke er blevet forhøjet som følge af de nye beslutninger. Hvis det er forklaringen, kan I vælge at optage lån for ikke at forhøje boligafgiften.

Af dit spørgsmål tyder det ikke på, at foreningen har tab på valuta eller swaps.

Der kan muligvis være andre forklaringer, men uden indsigt i regnskabet kan jeg ikke komme det nærmere.

Per Nielsen
Partner | Advokat (H)

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.