Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Fuldmagter

Jeg bor i en andelsforening stiftet 1.10.2005. Mit spørgsmål er som lyder: Hvor mange fuldmagter kan en/et andelshaver/bestyrelsesmedlem have med og bruge på en Generalforsamling? Vi er nogle der fortolker vores §23 forskelligt. Der står bl.a. i §23 – “En andelshaver kan give fuldmagt til et myndigt husstandsmedlem eller et andet medlem af foreningen. En andelshaver kan dog kun afgive 1 stemme i henhold til fuldmagt”. Forstår jeg det rigtigt hvis jeg siger at næstformanden i bestyrelsen ikke må sidde med f.eks. 3 fuldmagter, hvor 3 forskellige andelshavere giver hende fuldmagt. Eller har jeg uret.  

Vores svar fra

Du har ret : En fremmødt på generalforsamlingen må afgive egen stemme + 1 stemme i ht fuldmagt.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.