Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Fugtskade og sagsanlæg

Vi har i juli 2006 købt en nybygget andelsbolig i Slagelse. Fra starten har det regnet ind gennem dørkarmen ud mod altanen. Vi har lige siden vi opdagede det første gang gjort Danton opmærksomme på problemet. De har dog stadig 1½ år efter ikke repareret denne utæthed og der er nu kommet en tydelig fugtskade indvendigt oven over dørkarmen. Det lugter grimt og vi er bange for, at der kan være skimmelsvamp i isoleringen bag gipspladen. Vi har ringet og skrevet rigtig mange gange til byggefirmaet for at få dem til at lave utætheden, men der sker ingenting. Nu er vores spørgsmål til Jer, om det kan betale sig for os at lægge sag an mod byggefirmaet , da vi ikke ved hvad vi ellers skal gøre. Skaden bliver jo værre og værre og dyrere og dyrere at lave, og vi mener bestemt, at det er byggefirmaet , der må betale for at reparere den. 

Vores svar fra

Ja I skal kontakte en advokat for at få hjælp mod byggefirmaet  som er meget professionel. I har givetvis tegnet retshjælpsforsikring som kan aktiveres.
Held og lykke.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.