Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Fugtskade og gammel lovgivning

  Jeg har netop solgt min andelslejlighed og der er i den forbindelse konstateret en mindre fugtskade i badeværelset. Fugten er i den ene væg uden fliser i det 2,5 kvm2 store badeværelse. Fugten løber langs kanten til fliserne der er ca. 5-6 cm opad væggen og ellers kun dækker gulvet. Gulvet fejler ingenting. Da Badeværelset er fra 1990, blev der dengang ikke påført membran i badeværelset. Fugtskaden er efter alt at dømme kommet pga. fugtige vægge efter bad, men det er udelukkende min personlige vurdering, som jeg ikke har diskuteret med køber. Mit spørgsmål går på hvordan jeg er stillet i forhold til at skulle udbedre denne skade. Skal jeg opføre et helt nyt badeværelse med membran i væggene, eller kan jeg nøjes med at pudse væggen ned og male den igen, da badeværelset er fra 1990? Jeg er naturligvis interesseret i at betale mindst muligt og håber derfor, at der findes en billig løsning, som holder sig indenfor lovens rammer. Min tanke er at badeværelset kan udbedres efter gammel lovgivning, da membran og fliser på væggene ikke var lovpligtigt da det blev opført i 1990. Jeg håber virkelig i kan hjælpe mig, således at jeg ved hvad jeg har at forholde mig til. 

Vores svar fra

Jeg vil anbefale, at I – i samråd med foreningen og køber (se vedtægten omkring procedure m.v.)  – kontakter en vurderingsmand, der kan tage stilling til spørgsmålet.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.