Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Fugtskade i badeværelse ved overtagelse

Spørgsmål: Jeg har lige overtaget en andelslejlighed, og der skal nu være syn i næste uge. Badeværelset bekymrer mig, da der er dybe revner (man kan ikke se bunden), og der er revner svarene til fugerne mellem fliserne i væggen, og når man banker på dem, lyder det som om en del af dem sidder løst. Det bekymrende er, at der lugter af kælder/mug. Har kontaktet bestyrelsen, som i første omgang mente at det vel bare var slid. Men er der ikke en vedligeholdelsespligt mht. baderum, sådan så der ikke går skimmelsvamp i gulve og vægge? Har tænkt mig at bede om en syn og skønsmand. Er det syn og skønsmandens vurdering der gælder i sidste ende og ikke bestyrelsens? Med venlig hilsen Henriette

Vores svar fra

Som du beskriver, lyder som om, der er brug for en rådgivende ingeniør til at hjælpe.
Hvis fliserne sidder løst, og der er store revner i både væg og gulv, er baderummet ikke egnet til at tage bad i. Der vil kunne trænge vand ind i konstruktionerne, og det vil ødelægge de bærende dele af huset.
For at vurdere problemet nøjere skal vi have flere oplysninger eller se tingene i virkeligheden.
 
 
Med venlig hilsen
 
Flemming Eibye
Eibye & Holmsgaard ApS

Tlf.: 3297 0107 / Fax: 3297 0137
E-mail: fei@eibyeogholmsgaard.dk
www.eibyeogholmsgaard.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.