Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Fugtskade – genhusning mm.

Jeg har en række spørgsmål ang. vores andelsbolig. Vi købte vores andelslejlighed i maj 2005. Vi vidste, at der var en vandskade grundet et hul i taget, men fik at vide at det var under reperation og udbedring. Nu 4 år efter er der stadig hul i taget samt fugtskader i vores stue. De kan ikke finde gruden til at der siver vand ned af vores væg, når det regner. Der har løbende været håndværkere på sagen, men ingen kan åbenbart få det lavet. Nu har vi imidlertid fået noget svampeligende noget på væggen og er ikke så vilde med tanken om at gå en vinter i møde med fugtig væg og i øvrigt 2 små børn! Mine spørgsmål lyder nu: – Hvad skal vi gøre? Skal vi have en avokat på sagen? – Er andelsforeningen forpligtet til at lade os genhuse? – Kan man søge nogen form for erstatning? 

Vores svar fra

 
 
Kære Spørger,
 
 
Hvis andelsboligforeningen har gjort hvad den kunne for at fremme sagen kan I ikke få erstatning.
 
Problemet skal løses og foreningen må kontakte en arkitekt eller ingeniør der har tilstrækkelig fagkundskab.
 
I har ikke krav på genhusning med mindre det kan dækkes af foreningens forsikring.
 
Hvis der ikke sker noget må du kontakte en advokat.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.