Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

For 2 år siden købte jeg en andelslejlighed. Jeg fik afvide af de tidligere ejere at der var fugt i køkkenet og at der ville blive set på det. Bestyrelsen kunne ikke love at det ville blive gjort inden jeg flyttede ind men så hurtigt som muligt! For at JEG ikke sku komme til at hænge på noget fik jeg på skrift fra den daværende bestyrelsen dette brev: “Vedr. køb af andelsbolig smålandsgade 1. 4th, skimmelvækst i køkkenet vil blive udbedret på andelsforeningens regning og andelshaver/ny andelshaver skal ikke foretage sig noget før du blir kontaktet. mvh bestyrelsen og 2 underskrifter fra bestyrelse”… Nu har jeg så snakket med bestyrelsen endnu engang og de siger der er et problem: 1. De mener at jeg selv skal stå for at fjerne køkkenbord med håndvask osv så de kan komme til væggen og fjerne det der skal fjernes/laves. Kan det passe at jeg skal betale for dette? 2. nu mener bestyrelsen at det dukument jeg har fået ikke gælder. Der står 2 underskrifter på papiret fra 2 der var med i bestyrelsen men pga at bestyrelses formanden ikke har skrevet under så gælder det ikke. Kan det passe? På det tidspunkt hvor dokumentet blev lavet var jeg ikke flyttet ind og vidste ikke hvem der var med i bestyrelsen. Jeg skal til general forsamling på onsdag, og håber at kunne have nogle svar med. 

Vores svar fra

 
 
Jeg mener absolut at bestyrelsen er bundet af dokumentet.
 
Men jeg mener også at du selv må fjerne køkkenbord m.v. for at give adgang.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
 
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.