Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Fugt i min lejlighed/bygningssagkyndig

Min stuelejlighed er alvorligt fugtskadet. Fugtughedsgrad 35 min. Opstigende grundfugt og eller utætte fuger. Det sidste er udbedret sidste sommer. Ejendommen er fra 1878 Ydervæggen er tegnet med en stens ydermur og en stens indemur med skraveret hulrum imellem. Jeg får at vide muren er massiv, selvom det ikke ser sådan ud på tegningen. Den er beklædt med glasfilt med vandbaseret maling. Hvornår kan jeg ansvarligt isolere fra den indvendige side? Og hvordan skal det gøres?

Vores svar fra

For det første kan jeg slå fast, at ydervæggen er udført i massivt murværk. Alle ejendomme fra den tidsperiode er i massivt murværk.

Dernæst må jeg beklage. Jeg kan ikke give dig anvisninger på isolering af en ydervæg, som jeg ikke har besigtiget.

_____________________________

Med venlig hilsen

Flemming Eibye
Eibye & Holmsgaard A/S

Tlf.: 3297 0107 / fax: 3297 0137

E-mail: fei@eibyeogholmsgaard.dk www.eibyeogholmsgaard.dk _____________________________

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.