Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Fugt i min lejlighed

Min lejlighed er alvorligt fugtskadet. (Opstigende grundfugt og eller utætte fuger) Vedtægterne har 2 §§ vedr. vedligeholdelse. 1: Jeg står for den indvendige vedligeholdelse af alle synlige bygningsdele. 2: A/B står for vedligeholdelse af ejendommen. Er det mig, der skal betale for renoveringen indvendigt af min lejlighed eller er det A/B, fordi der er tale om følgeskade grundet problemer med bygningens?

Vores svar fra

Hvem der har pligt til at udbedre bygningsdelen og bekoste afhjælpningen af fugtskaden, afhænger af hvem der har vedligeholdelsespligten for bygningensdelen herunder om skaden skyldes manglende vedligeholdelse.

Hvis skaden således skyldes utætte fuger udvendigt, vil dette sædvanligvis høre under foreningens vedligeholdelsespligt, hvorfor foreningen skal bekoste afhjælpningen af problemet samt udbedringen af eventuelle skader.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.