Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Frugtskade, muligt fra overboen

Jeg har lige købt en andel og har gået og male hele lejligheden og da jeg flytter ind d. 06-06-09 ser jeg over i de ene hjørne i stuen at der er kommet en fugt skade og jeg melder det med det samme… han siger at de har noteret det og der ikke gøres mere i sagen det mener jeg at der skal og bliver ved med at sige den skal laves da det må jo komme et sted fra. de har nu fundet ud af at det mådke kommer fra overboen, da de tror det er et badekar derhar været oversvømmet. ja det er fint men jeg har nu en skade der begynder at blive sort. og jeg mener ikke jeg selv skal betale dette… da jeg ikke har mulighed for at lave en vandskade oppe ved loftet i stuen. Ejendomsinsketøren har givet mig et tilgode bevis på 4000 kr. til flygger fave butik. men tror at det ikke bare lige er det der skal til… da det skal da laves af rigtigt håndværkere… hvem skal betale det? Hvad skal jeg gøre?  

Vores svar fra


Da det tyder på at der tale om et forhold der er udefrakommende enten fra fællesejendom eller en af de øvrige beboere bør bestyrelse evt. med administrator iværksætte foranstaltninger til at få afklaret og udbedret forholdet.

Med venlig hilsen
Martin Leth Hansen
Advokat

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.