Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Frist ift. skimmel i bolig

Jeg har skimmelsvamp i min bolig som følge af vandskade fra nabobad. Jeg kan pt ikke være i min lejlighed pga helbredsmæssige årsager. Jeg har ikke fået nogen frist fra foreningen og vil høre, om der er en frist for at omfanget og skaden skal kortlægges og der skal handles på det. Nu er det snart 14 dage siden, jeg var på kontoret og konstatere at væggen var fugtig og der er stadig ikke sket noget. Så jeg er midlertidig hjemløs uden nogen frist el. dato.

Vores svar fra

For at kunne svare nogenlunde fyldestgørende på dit spørgsmål, bliver jeg nok nødt til at have supplerende oplysninger om skadens omfang, herunder om naboen har anerkendt ansvaret og om foreningens har givet påbud om at få skaden udbedret. Skimmelsvampsager er ofte relativt komplicerede af få løst og udbedret. Derfor vil jeg anbefale, at du kontakter mig telefonisk for en kort drøftelse.

ADVODAN Glostrup

Hans Christian Færch
Advokat

ADVODAN | Glostrup Torv 6-10 | 2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00 | Dir: 46 14 50 20 | Fax: 43 43 00 72
Email: hacf@advodan.dk| www.advodan.dk

ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.