Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Frikøb/ “ud af ” forening

Vi er et ungt par som for snart 4 år siden købte en andelsbolig.  Disse andelsboliger er fritliggende med stor grund, og ligner et alm parcelhus. Mit spørgsmål er følgende: Til december i år vil der ikke længere skyldes noget på boligerne. Vi er gældfrie. Vi har hørt at man i denne forbindelse skulle kunne “løsrive” sig fra foreningen og dermed EJE eget hus fuldt ud? Hvordan fungerer dette? Hvad skal der til ? Vi er jo som sagt gældfrie, MEN det er ikke alle der ønsker at annullere foreningen, så hvad skal eller kan vi som enkelte ejere gøre? Vi er nemlig meget interesserede i at få vores HELT EGET ud af huset her.

Vores svar fra

Spørgsmålet er desværre alt for omfattende til at kunne besvares i brevkasseregi.

Med venlig hilsen

Ebbe Gregers Madsen

Advokatkompagniet A/S
Advokataktieselskab
Margrethepladsen 4, Plan 4
8000 Århus C
Web:     www.advokatkompagniet.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.