Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Fremleje ved samlet salg af andelsboligforeningen

Min kæreste og jeg har af bestyrelse fået godkendt fremleje af vores andelslejlighed i 1 1/2 år grundet praktikophold i anden by. Her umiddelbart inden vores flytning er der imidlertidig forslag om et samlet salg af andelsboligforeningen. Hvordan er vi stillet, når vi hår skrevet en tidsbegrænset fremlejekontrakt under? Kan vi opsige lejer selvom fremlejet egentlig er tidsbegrænset? Har lejer ret til en erstaningsbolig?

Vores svar fra

Hvis ikke der er taget højde for spørgsmålet i fremlejekontrakten, kan I støde på problemer, hvis fremlejetager – efter foreningens opløsning – må fraflytte lejemålet før tid.

Jeg vil anbefale, at I i denne situation kontakter en advokat, der kan varetage jeres interesser.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144 JAL@datea.dk www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.