Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Fremleje til børnefamilie

Jeg har fået job i Sverige og 2 ud af 3 bestyrelsesmedlemmer vil nægte at jeg må udleje til en børnefamilie. Jeg har 4 værelser, 106 kvm og mindre have. De har først mente det var fordi det ikke er en børnevenlig men jeg har ringet til de andre andelsejere og 6 ud af 10 mente det ikke var en problem og den 8 ikke vil tage stilling selvm han har et barnebarn og 1 er i hospitalet. Den person har 6 voksne børn, børnebørn og oldebørn. Derefter mente de det er fordi der er en bidsk hund hos naboen Derefter mente de det “man kan ikke låse børnene inde på et areal på 3o m2 – det er børnemishandling (det er jo ikke en Ghetto)” fordi jeg tilbød at min have få hæk i forhold til fællesarealet. De har forhalet mødet med familien fordi en medlem af bestyrelsen var syg med det viser sig at være usandt. Jeg vil gerne vide mine rettigheder til at udleje til den familie. De er de eneste der har svaret mine mange annoncer. 

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.