Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Fremleje periode

Jeg er p.t. bosiddende i Harare, Zimbabwe. I den anledning har jeg fremlejet min lejlighed. Vi har til Januar været væk fra DK i to år og vores fremleje godkendelse udløber. Vi har søgt om yderligere forlængelse. Vores ansøgning er blevet afvist af bestyrelsen. Vedtægterne lyder som følger: En andelshaver kan kun fremleje sin lejlighed med bestyrelsens tilladelse. Bestyrelsens tilladelse kan gives, når der er tale om midlertidig fraflytning for en kortere periode. Bestyrelsen kan max give tilladelse til fremleje i 1 år. Derefter kan der søges for endnu et år. Kan vi anke dtte eller er der noget i en generellovgivning der evt. kunne give os mulighed for at forlænge vores fremleje ?

Vores svar fra

Det er vedtægtens fremlejebestemmelse, der er afgørende!

I har dog altid mulighed for at bringe bestyrelsens beslutninger op på en generalforsamling eller stille forslag til ændring af vedtægten. Dette bør dog ske inden januar, da I ellers risikere at blive ekskluderet af andelsboligforeningen, hvis I ikke flytter tilbage i lejligheden.
 
Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.