Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Fremleje andel

Vi skal fremleje vores andelslejlighed, men er i tvivl om hvor meget vi kan tage for den om måneden. Vores boligafgift er på 4222 kr. A conto varme 684 kr om måneden. Derudover betaler vi 1800 for forbedringer om måneden. Vi efterlader opvaskemaskine, køleskab og evt. et stort klædeskab til lejeren. Hvad kan vi tage for møbleringen? Der står vi kan tage det for den, som er normalt i området… Dem overfor tager 6900 om måneden og har samme lejlighed som os.

Vores svar fra

Når du fremlejer din lejlighed, må du som udgangspunkt kun tage en leje, som svarer til de udgifter du har til boligafgift, forbedringsforhøjelse og varme.

Hvis din lejer også ønsker at leje løsøre (vaskemaskine, klædeskab mm) af dig, kan du tage et beløb svarende til løsørenes værdi afskrevet over 10 år.

Lejeren er omfattet af lejelovens regler og kan klage til huslejenævnet, hvis den husleje du opkræver er for høj.

Jeg håber dette besvarer dit spørgsmål. Har du uddybende eller andre spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Med venlig hilsen

Colliers Ejendomsadministration A/S

Carsten Volden

Direktør

Direkte telefon: 58 58 37 72 – Mobil: 40 84 43 33

Codanhus – Gammel Kongevej 60 – 1850 Frederiksberg C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.