Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Fremleje 3 år.

Spørgsmål: Jeg skal udstationeres i 3 år, og har spurgt Bestyrelsen om de vil give mig lov til at indgå en uopsigelig fremlejekontrakt for 3 år af skattemæssige hensyn. Vores vedtægter foreskriver 2 år (standard), men jeg har bedt om dispensation da min udstationeringskontrakt er 3 år. Bestyrelsen vil jf. mine seneste oplysninger sige nej af hensyn til de juridiske konsekvenser for foreningen. Men har det juridiske konsekvener for foreningen, at tillade en fremleje i 3 år ? Og i så fald hvilke. Jeg har naturligvis farvede briller, men mener man burde dispensere for folk der reelt set er afsted på en midlertidig kontrakt.

Kære Christoffer  For foreningen vil en dispensation kunne danne presedens, hvorfor dette i praktisk vil udvide andelshavernes mulighed for fremleje fra de i vedtægternes bestemmelse 2 år til fremtidigt 3 år. Dette r baggrunden for at bestyrelsen ikke ønsker at dispensere. Håber du finder en løsning. Med venlig hilsenAnette DyhlAdministrationschef
DATEA ASLyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. LyngbyDirekte tlf.: 45260214Mobiltlf.: 25276955ady@datea.dkwww.datea.dk

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.