Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Fraflytning en Nøgle 11.000 Kr.

Vi er fraflyttet ovennævnte andelsbolig i januar i år, vi havde mistet en systemnøgle som vi skulle erstatte, nøglesystemet bestod af to forskellige systemnøgler, og vi havde altså mistet en nøgle til det ene system, vi lavede en mundvig aftale med den daværende formand om at det kom til at koste os ca. 4000 kr. det var vi indstillede på at betale da vi gerne ville flytte på en god måde. De har så lavet systemet om til et, et nøgle system, skiftet alle låsene og bestilt 40 nye nøgler på vores regning, det er løbet op i næsten 11000 kr. pengene er blevet trukket fra vores andel, vi har forgæves prøvet at få en dialog om det, men uden held. Hvad kan vi gøre ? 

Vores svar fra

Jeg vil anbefale, at I kontakter en advokat med henblik på at håndhæve den aftale, der er indgået med foreningen. Hvis aftalen ikke kan dokumenteres, vil I nok skulle betale de omkostninger, der har været nødvendige som følge af, at I har tabt nøglen. Omkostninger der går ud over dette, vil I ikke skulle betale.

Held og lykke med sagen.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.