Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Frafald af den offentlige ejendomsvurdering

 Mit problem er at andelsforeningen har værdiansat andelskronen udfra den offentlige vurdering og at det er min opfattelse at denne bortfalder som vurderingsmetode. Det skal lige tilføjes at jeg har købt den til fuld pris indenfor det sidste år, så jeg har ikke nogen friværdi at give af ved en salg. Er der nogen løsning på hvad det vil betyde, for mig såvel som alle andre som indenfor de sidste par år har købt andele værdisat efter den offentlige vurdering når den bortfalder? Jeg antager at bortfaldet med stor sandsynlighed vil betyde at jeg vil tabe en frygtelig masse penge eftersom de andre vurderingsmetoder ligger en del lavere.

Vores svar fra

Endnu ved vi ikke om den offentlige ejendomsvurdering bortfalder. Såfremt dette sker, er det min forventning, at der må ske en ændring af andelsboligforeningsloven, således at du og andre andelsbolighavere ikke kommer i problemer.

Jeg kan undersøge spørgsmålet på et senere tidspunkt, såfremt den offentlige vurdering skulle bortfalde.

Med venlig hilsen

H.H. de Lichtenberg

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.