Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Fradrag og forbedringer

Min kæreste og jeg købte for lidt over tre år siden en andelsbolig der skulle total renoveres, alt skulle laves. nyt køkken, nyt badeværelse, og alle vægge og lofter skulle dampes af så det gamle taper ku komme af og nekotin der flød af væggene også forsvandt. vi købte vores lejlighed af foreningen da den tidligere havde været lejet ud – heraf den dårlige stand… den var vurderet til ca 565.000. hvilket også var vores købspris. vi fik 2800 i fradrag for dårlig vedligeholdelse med den begrundelse at de forbedringer vi lavede ville vi få “hjem”/tilbage når vi solgte. vi brugte ca 150.000 på forbedringer voraf vi lavede meget selv, vi brugte ca 1600 timer på det. vi skal nu til at sælge og står i den situation at vi ikke kan få meget mere end 750.000 for den (hvis vi er heldige) vi har kontaktet en mægler der har vurderet at den kan sælges til 700.000 eller de 750.000 hvis vi er heldige men ikke mere. andelsværdien er lige nu lige over 1.000.000. hvad gør vi??? kan vi få noget erstatning fra foreningen for manglende fradrag pga dårlig vedligeholdelse??? vi føler os virkelig snydt, har lige set at der er en anden lejligheden i foreningen der har et fradrag på 70.000, det forstår vi ikke for jeg tror ikke en lejlighed ku være i dårligere stand end vores….

Vores svar fra

Hvis lejligheden var i så ringe stand da I købte burde der være fastsat et fradrag i prisen. I har nu et bevismæssigt problem idet I jo nu har gjort lejligheden i stand ligesom der også er et passivitetsproblem fra jeres side. En advokat kan vurdere om der er basis for et krav i sagen mod bestyrelsen.

Med venlig hilsen
Martin Leth Hansen
Advokat

Advokatfirmaet
Jørgen Jacobsen & Anders Boelskifte

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.