Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Fradrag for ulovlig blænding af dør

Jeg skal sælge min andelslejlighed og ved vurdering af lejligheden er det kommet frem at en af de tidligere ejere af min lejlighed har blændet en dør “tilsyneladende” (iflg. vurderingsmanden) med en masonitplade. Dette var ikke synligt for mig ved overtagelsen. Nu er problemet at vurderingsmanden gør opmærksom på at blændingen er ulovlig og at døren skal genetableres eller ny lovlig blænding laves før salg ellers fradrages dvs. han fortæller mig altså at det er mit økonomiske ansvar at få ordnet dette. Så er mit spørgsmål er om dette kan være rigtigt? Er jeg ansvarlig for en ulovlige blænding som tidligere ejere har foretaget? Også hvis disse ændringer ikke på nogen måde var synlige for mig? Jeg mener, hvordan skal jeg kunne vide om en given væg består af et lovligt materiale?

Vores svar fra

Det er som udgangspunkt dig, der er ansvarlig for lovliggørelsen og omkostningerne forbundet hermed.

Da der er tale om en skjult mangel, kan du formentligt – hurtigst muligt og inden manglen udbedres – rette kravet videre mod den, du har købt andelen af. Du skal have vedkommende til at anerkende mangelkravet.
¨
Hvis du er i tvivl, bør du kontakte en advokat for yderligere.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.