Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Fradrag for håndværkerudgifter

Vi er en AB med 12 andelshavere fordelt på 2 huse. Hvordan kommer vi med? Kunne ikke finde svar på Finansmin. hjemmeside. Vores huse skal males i sommer. Men der skal jo betales fra hver enkelkts konto jvf. reglerne. Så spørgsmålet er: dækker den nye lov også andelsboliger.

Vores svar fra

Desværre gælder den nye lov om skattefradrag på op til 15.000 kr. pr. person (maksimalt 30.000 kr. pr. husstand) ikke for andelsboligforeninger og ejerforeninger, når der skal laves vedligeholdelses- eller forbedringsarbejder på selve ejendommen.

For at kunne gøre brug af fradraget, skal arbejdet udføres inde i selve lejligheden for den enkelte andelshavers egen regning.

Der er stor utilfredshed med, at andelsboligforeninger og ejerforeninger forfordeles på denne måde, og interesseorganisationer arbejder på at for loven ændret. Men sådan som reglerne er lige nu, så kan foreningerne ikke gøre brug af fradraget.

Jeg håber dette besvarer dit spørgsmål. Har du yderligere eller uddybende spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Venlig hilsen

Carsten Volden
Direktør

Direkte +45 58 58 37 72 | Mobil +45 40 84 43 33
Telefon +45 70 23 00 78 | Fax +45 70 23 00 41
cvo@colliers.dk

Colliers Ejendomsadministration A/S
Codanhus, Gammel Kongevej 60, 5. sal, 1850 Frederiksberg C
www.ceadm.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.