Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Forvaltning og revisor i samme bygning

Forvaltning og Revision ejes af samme personer og ligger i samme bygning dog har de i forvaltningen ansat en Direktør Men sker der en henvendelse kan det ske både til Revisor eller forvaltningen. Det er revisor der møder til Generalforsamlingen og afvikler den. så det er jo faktisk Revisor der reviderer sig selv da han og også sidder og ordner sager vis vi har noget økonomisk vi skal have løst vi har haft nogle store opgaver som at omlægge vores lån til 4% 30 års lån det er vores revisor der har løst den opgave det er forvaltningen der betaler vores regning og kræver husleje ind og betaler afdrag på vores lån og betaler forsikringer og ejendomsskat samt andre løse udgifter har vi nogle spørgsmål er det Revisor der besvarer dem. spørgsmålet er: er det lovligt at sidde og reviderer sig selv

Vores svar fra

Jeg er desværre ikke bekendt med, om det beskrevne forhold er i strid med årsregnskabsloven herunder reglerne vedrørende god revisionsskik. Konstellationen forekommer ikke uden betænkeligheder og jeg vil derfor anbefale, at du kontakter FSR (Foreningen af statsautoriserede revisorer) for et sikkert svar.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.