Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Fortrydelsesret

Spørgsmål: Hejsa. Vi har sat vores andel til salg. Har haft to par ude samme dag for at se på den. Nr 1 par som kom først og så lejligheden ville meget gerne købe den. Vi lavede en mundtlig aftale herom. Men 30 min senere kommer så nr 2 par, som vi føler passer meget bedre ind her i foreningen både aldermæssigt og væremåde. Har vi på nogen måde mulighed for at vælge nr 2 par uden at det vil kunne få retlige følger. ?? (Hvis nr 1 par evt lægger sag an mod os) Gælder en mundtlig aftale lige så meget som en skriftelig når hun har sine bedsteforældre med som vidner ?? Håber I forstår spørgsmålet : ) På forhånd tak. Kim

Vores svar fra

Kære Kim
En mundtlig aftale er lige så god som en skriftlig. Det er dog meget svært at bevise en mundlig aftale, herunder aftalens indhold. Hvis i vælger par nr. 2, kan det ikke afvises, at det vil få retslige følger.
 
Med venlig hilsen
ADVODAN
Camilla Kisling
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 | Fax: 49 21 58 30
Email: cki@helsingoer.advodan.dk
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.