Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Fortrydelse

Vi står i den situation at banken har givet grønt lys til køb af andelsbolig. Sælger fik så skrevet i kontrakten at hun solgte til os mod at vi stillede en bankgaranti senest d.1/6-2009. Vi har gennem flere uger forsøgt at komme i kontakt med vores bank, men uden held. Vi har derfor ikke kunne opfylde sælgers krav om at stille en bankgaranti. Nu er vi jo lidt nervøse for om vi så kan komme i kontakt med banken når pengene skal falde til den 1/8-2009. Mit spørgsmål er om vi kan komme ud af handlen selvom de seks dage er overskredet, da vi ikke har kunne opfylde sælgers krav eller er det kun sælger der kan ophæve handlen pga det?

Vores svar fra

Når fortrydelsesretten er udløbet kan I ikke længere  fortryde. Sælger kan hæve hvis I ikke opfylder herunder stiller garanti, hvis det er aftalt. Det er så Jer der misligholder og sælger vil også da kunne kræve erstatning for sit tab. 

Med venlig hilsen
ADVODAN
Ebbe Gregers Madsen
Advokat
ADVODAN ÅRHUS Advokataktieselskab | Margrethepladsen 4, 3. sal | 8000 Århus C
Tlf.: 86 12 44 00 | Fax: 86 13 03 09
E-mail: ebgm@advodan.dk | www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.