Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Førstegangs-salg

Jeg er kasserer i en nybygget andelsforening – år 2006. Vi værdifastsætter andelene udefra den offentlige vurdering. Nu har vi en andelshaver, som ønsker at sælge, og som ved køb af sit hus havde fået det indtryk fra mægleren, at det var en fordel at være første-køber, fordi de ikke skulle afskrive fx. køkken, når de engang skulle sælge, da det ikke var forbedringer, som de havde foretaget. Mit spørgsmål er derfor, om det er korrekt – eller om det nye køkken, bad m.m., som var i det hus de købte er at betragte på lige fod med en forbedring, og derfor skal afskrives fra år 2006?

Vores svar fra

Når andele værdifastsættes udefra den offentlige vurdering skal der ikke afskrives på køkken, bad m.m.
Alene hvis andelshaveren selv har foretaget forbedringer, skal der ske sædvanlig afskrivning.

Med venlig hilsen

H.H. de Lichtenberg

ADVODAN Næstved

ADVODAN | Nygade 9 | 4700 Næstved
Tlf:55758500 | Dir. 46145618 | Fax: 55 75 85 01 |
Email: hala@advodan.dk | www.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.