Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Forsikring

Spørgsmål: Hej. Jeg renoverede mit badeværelse for 6 år siden og fik lagt fliser på vægge istedet for glasvæv og klinker på gulv istedet for vinyl. Nu er fugerne imellem klinkerne i brusekabinen begyndt at smuldre visse steder og når man hopper på gulvet kommer der vand op. Jeg har kontaktet mureren, som vil komme på en regnvejsdag og tage klinkerne op. Jeg har spurgt foreningen, formanden,om der er tegnet en forsikring der dækker mine udgifter ved reperationen. Hun siger at det jeg har fået lavet er ulovligt og at man ikke må have klinker på gulvet i vådrum på 1.sal så derfor dækker forsikringen ikke. jeg vil gerne have at vide om dette er rigtigt .Må man ikke have klinker på gulv i vådrum på 1.sal? Og dækker forsikringen? Kan jeg få oplyst forsikringsselskabets navn og evt.selv kontakte dem? Venlig hilsen Gunvor

Vores svar fra

Kære Gunvor
 
Der er forså vidt jeg er oplyst i vejen med at have fliser på når dette blot er godkendt af kommunen og de bygningsforeskrifter der er gældne – at der feks. er vådrumsmenbran – er overholdt, men det er ikke foreningens forsikring der skal dække dine udgifter og de skader der sker som følge af at badeværelset er ulovligt vil heller ikke være dækket af foreningens forsikring. Såfremt badeværelset er lovligt vil forsikringen muligvis dække skader på ejendommen men ikke dit gulv.
 
Håber du finder en løsning.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.